Alle undgår anvendte tal til fordel for simple lumefyldte markører

Alle har APs nye udskiftelige rem- og armbåndssystem, set tidligere i år på 42 mm Offshore Divers. Og alt kommer med en ekstra stropmulighed, så du kan skifte med det samme. Det udskiftelige remsystem tilbydes i tre forskellige størrelser, der matcher sagerne og spænderne på de forskellige offshore-modeller, og tilbydes kun på de schweizisk fremstillede falske Audemars Piguet Royal Oak Offshore-modeller, der blev udgivet i år. Alle fem af 42 mm-variationerne er drevet af den splinternye in-house kaliber 4404, som matcher 4401, der ses i 43 mm-variationerne med hensyn til funktioner (søjlehjuls-tilbageløbskronograf med lodret kobling og dato), diameter (32 mm, 14 ligner), gangreserve (70 timer) , rate (28.800 vph) og juvelantal (40). Ifølge AP er cal. 4404 (lodret underskivelayout) og kal. 4401 (horisontal sub-dial layout) har samme base.

Men at skifte fra det vandrette layout til det lodrette replika ure krævede en ekstra plade. 43 mm er den mere moderne og dristige af de to størrelser, med store, let buede sorte keramiske kronografskubbere, der strækker sig ud fra kronbeskytterne, og i alle tilfælde undtagen ét , en matchende keramisk bezel. Etuiet blev også redesignet for større ergonomi. Alligevel ser 42 mm, for mig, mere elegant ud, og dens gummibelagte stempelskubber minder om den originale perfekte replika Audemars Piguet Royal Oak Offshore som designet af Emmanuel Gueit. Dette eksemplificeres bedst i de nye Petite Tapisserie-modeller, som hylder Gueits originale. Det gør stålversionen især, med dens blå urskive, der minder om OG ROO, og den meget mørkeblå gummibelægning på kronen og pusherne. Det kanaliserer det originale Offshore lige så tæt som ethvert ur, siden 25-års jubilæumsuret blev annonceret i 2017. Dette års Petite Tapisserie-model i pink guld, som også har en blå skive og pushere, markerer første gang, en udvikling af 1993-modellen dukkede op i dette materiale. Titanium Petite Tap har en klassisk grå skive. Alle af dem har gennemsigtige bagsider for at se det nye kronografværk indeni.


replika ure, kopi rolex, kopi ure, replika rolex, kopi rolex ure, replika breitling, replika omega, replika cartier, kopi rolex submariner